Om Stregtegn

BEGYNDELSEN

Stregtegn er skabt af den 21 årige haderslever Cecilie Juhl. Med en intention om at bringe en mere minimalistisk og harmonisk stil ind i de skandinaviske stuer. 


Der bliver løbende udtænkt nye idéer, både til plakater, postkort, malerier og lignende. Alt sammen med ønsket om at bringe glæde og smil til Stregtegns kunder. 


Med flere forhandlere - store som små, er målet at blive et velkendt brand, som har en plakat til enhver smag. 

OM STREGTEGN

Stregtegn sælger plakater og postkort med forskellige motiver. Alle illustrationerne er håndtegnede, hvilket giver tegningerne sit eget individuelle udtryk. Tegningerne er efterfølgende blevet trykt som plakater og postkort.


Stregtegn er et dansk upcoming designbrand, skabt af sønderjyden Cecilie Juhl. Med den karakteristiske streg og den minimalistiske baggrund, er Stregtegn et brand, der læner sig op af det skandinaviske design, som er populært verden over. Dyk ned i universet og berig dit hjem med en farverig, moderne og stilfuld plakat.

"Kunst har altid interesseret mig. Siden jeg var lille og op gennem mine teenageår, har min farmor og jeg besøgt museer landet over. Det har altid været sjovt og inspirerende, at udforske kunstens mange former og ansigter."


"Dét selv at skabe et udtryk, er både spændende,

udfordrende og sjovt ."


Plakaterne er alle skabt, så de fungerer smukt alene, men jeg synes de kommer ekstra til sin ret, i en kombination med andre på en fin billedvæg. Så slip din indre indretningsdesigner løs og design din egen.